Tuesday, August 26, 2008

“Bilinçli Yaratım: Öz’ü Tezahüre Dönüştürmek” – Bir Saint-Germain ve Yeshua Mesajı


Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
21.8.2008
www.joyandclarity.com

Çeviri: Halil Gül
www.aryanon.blogspot.com

Pay bu haber ile a arkadaş, Buraya tıklayın.


Aşağıdaki mesaj celsenin, danışanın izni ile yeniden düzenlenmiş bir bölümüdür.

“Merhaba. Bilinçli yaratıma dair net bir görüş rica ediyorum. Deneyimlemek istediğim şeyi nasıl tezahür ettiririm? Hangi adımları atacağımdan emin değilim. Bana bu konuda rehberlik yaparmısınız? Teşekkür ederim.”

Sevgili Dost,

Bizler Saint-Germain, Yeshua, senin destek takımın olan Melekler, Alexandra ve Dan olarak buradayız.

Lütfen şimdi bizimle birlikte nefes al. Nefesinle birlikte Tüm Olan Sen’in sevgisini içine al. Sessizliğinde merkezlen ve Ruh’unun fısıltılarını dinle.

Birçok kez Ruh ile bağlantı kurma arzusuna sahip oldun. Oturdun ve sana ilham ve umut veren, yaşam hazzı ile dolduran bir bağlantıyı bekledin. Bir parça açılım deneyimledin, ama tekrar kapandığını hissettin ve neler olduğunu merak ettin.

Rehberlik Almak

Belkide sessizliğinde ortaya çıkan küçük sesin daha fazla konuştuğu anlarda, yaratımla ilgili rehberliğin seni tıpkı bir yıldırım çarparcasına yönlendirmesini bekliyorsun. Bu senin Ruh’unun sesi. Senin, endişelerle ve mevcut durumunu geliştirme arzularınla dolu olmadığın zamanlardaki sesin.

Zihnindeki beklentiler ve buna eşlik eden ne yaratmak istediğine dair güçlü arzular, seni yorgun ve kafan karışmış halde tutuyor. Zihnini karıştırıp duygularını yoğunlaştırarak, seni ne yapacağına dair net bir fikrin olmayan bir halde bırakıyorlar. Bu, bir işe yaramazlık hissi, tükenmişlik, doğru davranışı kavrayamama ve buna uygun hareket edememe durumunu yaratıyor.

Buraya Ruh’un sesini işitmek üzere geldin. Ruh’un sana özgürce sunduğu sevgi ve bilgeliği paylaşmaya geldin. Bu konuyu Ruh’una devret. O tam olarak ne yapılacağını biliyor. Senden beklenen tek şey O’nun ne söylediğini sesizce dinlemen.

Ruh’unu duyabilmek için, öncelikle zihnini sakinleştirmeli ve arzularının yoğunluğuna gem vurmalısın. Çalkantılı sular, ne yukarısındaki netliği yansıtır nede derinliklerini açığa vururlar. Ruh’unla olan iletişimin için de böyledir. Sessizliği arama. Bırak o seni bulsun. Bu doğal bir durumdur. Zihnin ve duyguların sessizliğe ve sükunete büründükçe, gerçek arzularını tatmin etmene yardımcı olacak rehberliği alabileceksin.

Sükuneti Temin Etmek

Sessizlik alanına ulaşmak ve Ruh’undan rehberlik alabilmek için, çevrendeki herşeyi, onlarla özdeşleşmene gerek olmaksızın hissetmeye istekli olmalısın. Herhangi birşeyi hissetmeye dair bir korkun varsa, bu korku Tanrısallığının çevrendeki mevcudiyetini hissetmene engel olabilir.

Ruh’unla olan iletişim kanallarını tekrar açmak için, içinde barındırıyor olabileceğin eski duygusal yaralara dokunmaya da istekli olmalısın. Bunlar geçmişinde izole edilmiş ve sevgisiz kalmış olan parçalarındır. Bütünlüğünü tekrar hissetmek ve parçalanmış benliklerini tekrar biraraya getirmek için, travmalarını, onlarla özdeşleşmeksizin tekrar deneyimlemelisin.

Geçmiş yaralarını bu şekilde hissetmek için kendine izin verdiğin zaman, sevgisiz kalmış, istenmediğini hissetmiş veya yeterince iyi olmadığını hissettiğin taraflarını güvenli bir şekilde kucaklayabilirsin. Onları kabul oldukları gibi edersin, sevginin onları daha iyi birşeye dönüştürmesine izin verirsin. Geçmişini şifalandırmak duygularını korkusuzca hissedebilme yeteneğini sana tekrar kazandırır, ve böylelikle Ruh’undan gelen rehberliğin akışını ve onu algılayış düzeyini geliştirir.

Duygusal yaralarına dokunduğun zamanlarda, lütfen kendine karşı nazik ol ve kendi Tanrısallığından gelen sevgiyi kabul et. Seni kucaklamasına ve içine almasına izin ver. Bu sana yalnız olmadığını, gerçekten sevildiğini ve güvende olduğunu hatırlatacak.

Kendini olduğun halinle yargısızca, beklentisizce, geçmişini reddetmeksizin sevebilmeye başladığın zaman, ancak o zaman, kendini yardıma ve rehberliğe genişçe açmış olacaksın. Ruh’unla tekrar bağlantının ana noktası olan, sessiz bir tefekkür alanına gireceksin. Buradan, Ruh’un seni, geçmiş acılarının ve yalnızlığın sana getirmiş olduğu tüm engellerden öteye taşıyacak. Kendini tekrar bağlanmış ve heyecanlı hissedeceksin.

Akışa Girmek

Bu sükunet alanından, kendini yaratıcılık anlamında olsun, ilişkilerde veya tüm diğer şeylerde ifade edebileceğin en iyi yolu gösterecek olan Ruh’unla birlikte, sevgi ve uyumun akışına gireceksin. Sükunet deneyiminden yükselen bu zarif akış, dünyanın, onun güzelliğini ve gerçeğini özgürce keşfedebileceğin güvenli bir yer olduğuna dair şüphelerini giderecek ve sana neşe getiren, ilham veren şeyleri yaratmanı sağlayacak.

Sana uygun olmadığını hissettiğin, veya ilham vermek yerine seni bitkin düşüren hiçbir durumun içine düşmeyeceksin. Ve “duygusal, fiziksel veya ekonomik olarak hayatta kalabilmek için bunu yapmalıyım” şeklindeki hatalı inancın tetiklediği aynı deneyimleri tekrar yaratmayı bırakacaksın.

İlişkilerin de değişecek. Şimdi farklı bir şekilde yaratabileceğine dair, veya şimdiye kadar meydana getirmiş olduğun şeyleri kaybedebileceğine dair korkularını saldıkça, ilişkilerin de değişecekler. Bu korkuları saldıkça, kendini güvende hissedebileceğin güvenli bir mekan inşa etmeye dair sahip olduğun yanılsamaların ötesini görebilecek, ve hayatını yenilenmiş bir güven ve sorumluluk içinde yaşamaya başlayacaksın.

Bilinçli Yaratım

Halihazırda biliyor olabileceğin gibi, bilinçli yaratımın temel birkaç basamağı vardır. Şimdi seninle bunlara tekrar göz atacağız.

1) Öncelikle, dünyaya ve kendinin kim olduğunu sandığına dair inançlarına karşılık gelen kişileri, şeyleri ve deneyimleri yaşamına çektiğinin farkına varmalısın.

2) Bu çoğunlukla bilinçsiz olarak yaptığın birşeydir, ancak bunu bilinçli hale getirebilirsin.

3) Bilinçsizce yaratıyorsan, çözümlenmemiş korkulara veya yaşamında birşeyin eksik olduğuna, tamamlanmamış olduğuna dair inancına karşılık veriyorsundur.

4) Ama bilinçli olarak yarattığında, zihninde, birşeylerin eksik olduğuna dair inanca yer yoktur. Tanrı’nın bir çocuğu, kendisi olduğunu, Tüm Olan olduğunu bildiğin için kalbinin arzuladığı herşeye sahip olabileceğini bilirsin.

5) Bereketli ve zengin bir deneyim olsun, özel bir an veya nazik bir kelime olsun, arzuladığın herşeyin Şimdi içinde olduğunu kendine ifade et.

6) Hiçbir şeyi dışlamamış olduğunun kesinliği içerisinde, yaratmak istemiş olduğun şeyin – bolluk, ilişki veya herhangi birşeyin- ÖZÜNÜ zaten halihazırda içinde nasıl deneyimliyor olduğunu gözlemle.

7) Arzulamış olduğun şeyin özünü zaten halihazırda nasıl deneyimliyor olduğunu tespit ettiğinde, DAHA ÇOĞUNA sahip olmayı seç.

8) Bilinçli yaratımın anahtarı budur: hoşlandığın şeyin özünün yaşamında zaten mevcut olduğunu kabul edip onaylayarak, daha çoğunu iste.

9) Bunu yaptığın zaman, Öz’ü kolaylıkla Tezahüre dönüştürdüğünü göreceksin. İstersen bunu yeni şekillerde yapabilirsin, veya basitçe şimdi hoşlanmakta olduğun şeyi muhafaza edebilir veya çoğaltabilirsin.

10) Detaylardan önce Öz’e odaklanmayı hatırla.

11) Örneğin, yaşamında daha çok huzur deneyimlemek istiyorsan, halihazırda zaten hissediyor olduğun huzuru tespit et, ona şükret ve dahasını iste. Daha fazla huzuru nasıl yaşayacağına dair tercihlerini belirt, ancak gelecek olanı kabul etmeye istekli ol. Ruh’unun sana en uygun olanı sunacağına güven.

12) Tanrı’nın bir çocuğu, kendisi olarak, Tüm Olan olduğunu asla unutma. Böyle olduğundan dolayı, şu an arzulamakta olduğun şeyin özünün zevkini çıkarabilirsin. Gerisi sadece çekim ve genişleme ile ilgilidir.

13) Hatırla, birşeyin eksik olduğu yanılsamasına sahip olmadığında, Bolluğun Gerçekliğini onaylamış olursun.

14) Bu, tezahürün kapılarını açarak, kalbinin arzuladığı herhangi birşeyi yaratmanı sağlar.

Ve Bilinçli Yaratıma dair sunacaklarımız bunlardır.

Kalpten sevildiğini ve yaratmayı seçtiğin herşey için desteklendiğini bil.

Saint-Germain ve Yeshua

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ and Joy ve Clarity International™ bizlere, sınırlılık halinden insan bilincimizi genişleterek özgürleşmek üzere yardımcı olacak kanal mesajları, rehber eşliğinde atölye çalışmaları ve genel seminerler sunar.

Bu makale, üzerinde hiçbir değişiklik ve oynama yapılmamak kaydı ile ücret talep etmeksizin dağıtılabilir. Diğer kişiler tarafından reklam amaçlı kullanım, telif haklarını elinde bulunduran Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack tarafından verilecek yazılı izin belgesi şartına bağlıdır. Bu materyali kopyaladığınız takdirde, lütfen yazarı ve aşağıdaki bağlantıyı ekleyiniz. www.joyandclarity.com

Yeni bir mesaj paylaşılması halinde bilgilendirilmek isterseniz, lütfen mahlimay@yahoo.com adresine “Join Mailing List” başlıklı bir mail gönderiniz.

Özel celse ve etkinliklerle ilgili bilgi almak için lütfen mahlimay@yahoo.com sayfasını ziyaret ediniz.

copyright © 2008 Alexandra Mahlimay and Dan Bennack