Wednesday, July 16, 2008

"Cele mai proeminente momente de la Întâmpinarea Noului Sine": Un channeling cu Saint-Germain


Transmis prin Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack

Chichilianne, Franţa
29.4.2008

www.joyandclarity.com

Traducerea: Alexandra Mahlimay

Dacă doriţi să trimiteţi acest mesaj unui prieten, vă rugăm daţi clic aici.

Următorul material a fost prezentat pe 19 aprilie 2008, în cadrul unui atelier online cu Saint-Germain. Acest material a fost editat si extins faţă de transcrierea originală, pentru o mai bună înţelegere şi claritate.

Dragi prieteni,

“Ne aflăm aici, astăzi pentru a avea experienţa unui alt fel de a împărtăşi, pentru a aprofunda un alt fel de a simţi şi pentru a explora o Cale Nouă de a încorpora Sufletul vostru.

“Eu sunt Saint-Germain şi sunt încântat să fiu aici cu voi, să vă simt energiile aparte şi să creez împreună cu voi un spaţiu care vă va permite să creşteţi în conştiinţă.

“Vă simt emoţia şi sunt foarte bucuros să lucrez cu voi în acest mediu stimulant.”

Cu acest cuvinte am început atelierul, Întâmpinarea Noului Sine, primul din cele trei evenimente online cu Saint-Germain care explorează Sinele în armonie cu Sufletul.

Noul Sine este expresia cea mai înaltă a Sinelui care putem deveni în această formă umană, atunci când alegem în mod conştient să încorporăm şi să trăim dorinţele Sufletului nostru. Noul Sine este caracterizat de multe atribute, incluzând suveranitatea, auto-guvernarea şi libertatea.

Explorarea Noului Sine

Saint-Germain a început întâlnirea întrebându-i pe participanţi cum percep ei Noul Sine. Ce simţim atunci când păşim în acest Nou Sine?

Întoarceţi-vă atenţia spre interior. Aş dori să simţiţi profund această temă. Nu fiţi timizi, însă oferiţi-vă timpul necesar şi verificaţi ceea ce simţiţi înainte să răspundeţi.”

Răspunsurile au variat de la o persoană la alta, însă a existat un fir roşu comun... a trăi în afara cutiei, a nu ne mai preface, a merge dincolo de reguli, a elibera reacţiile învăţate şi a fi tu însuţi din nou.

Proclamarea Adevărului Despre Tine

Saint-Germain a continuat cu o altă întrebare, întrebându-i pe participanţi ce înseamnă să fii tu însuţi. Apoi, el s-a lansat în a explica in mod clar despre cum să păşim în acest Nou Sine.

Să Fiţi voi înşivă înseamnă că nu aveţi nimic de demonstrat. Nu aveţi nimic de justificat. Nu există nimic de apărat sau pentru ce să vă certaţi.

“Nu trebuie să vă dovediţi vouă sau lumii întregi, Cine Sunteţi.

“Voi Sunteţi voi înşivă. Punct.

“Vă asumaţi această poziţie din interior şi o menţineţi cu fiecare respiraţie. Încetaţi să vă prefaceţi că sunteţi altcineva!

“Vă afirmaţi şi vă proclamaţi.”

Aceasta a fost esenţa atelierului: Numirea, afirmarea şi proclamarea a Cine Eşti Tu.

Angrenând Adevărul identităţii tale la acest nivel fundamental vei începe să te dezlegi de complicaţiile legate de a trăi şi a te exprima în această lume.

Când proclamezi Adevărul Despre Tine, vei înceta să te lupţi cu lumea.

Veţi descoperi că încercările pe care le-aţi întâlnit în încercarea de a exprima Sinele erau încercări imaginare. Ele au reflectat doar energia pe care aţi consumat-o încercând să vă menţineţi măştile – măşti care vă ascundeau adevărata identitate.

Când vă hotărâţi să renunţaţi la măşti – când încetaţi să pretindeţi că sunteţi altceva decât sunteţi de fapt, veţi înceta să vă consumaţi energia.

Pur şi simplu veţi încorpora pe Cine Eşti... veţi aplica 'efortul fără efort' în viaţa voastră. Şi acest lucru nu cere nimic de la voi decât să fiţi Voi Înşivă.”

A fi autentic

Saint-Germain a fost foarte clar că sosirea Noului Sine înseamnă a proclama Adevărul Despre Cine Eşti. Şi, pe măsură ce îţi este tot mai confortabil să exprimi acest Adevăr, vei păşi în exprimarea Autentică de Sine. El a folosit un exemplu al Maestrului Iisus pentru a ilustra acest lucru.

Să fii autentic înseamnă să fii ancorat în Adevăr – adevărul despre Cine Eşti cu Adevărat.

Iisus a spus, ‘Cunoaşte adevărul şi adevărul te va elibera.’ Aceasta înseamnă că Adevărul vă eliberează să faceţi alegeri Autentice. Să faceţi alegeri din Suflet.

“Vă puteţi exprima pe Voi Înşivă oricum doriţi, Vă iubiţi şi Vă acceptaţi pe Voi aşa cum sunteţi şi vă bucuraţi de tot ceea ce vă oferă viaţa.”

Suveranitatea

Proclamând Adevărul, acesta te conduce imediat spre suveranitate. Şi o face eliberându-te de iluzia limitării.

Când sunteţi ancoraţi în Adevăr – constrângerile care vă sunt impuse de propriile voastre credinţe şi de oamenii şi situaţiile din jurul vostru, îşi vor pierde puterea asupra voastră.

“Ele nu vă mai opresc din a vă exprima Divinitatea. Voi sunteţi guvernaţi de Adevăr, iar acesta le înlătură pe toate.

“Când faceţi acest pas, voi deveniţi Auto-guvernanţi. Vă guvernaţi pe voi. Vă amintiţi Adevărul Despre Voi şi nu îl veţi mai nega niciodată faţă de voi înşivă sau faţă de întreaga lume.

Tu eşti Suveran.”

Ce se întâmplă când îţi proclamezi Adevărul?

Când proclamezi Adevărul Despre Tine, oare devine totul mai uşor ca prin magie? Nu chiar. În schimb are loc un proces natural de aliniere.

Când vă afirmaţi şi vă proclamaţi pe Voi, voi invitaţi în viaţa voastră experienţe care vor alinia adevărul vostru personal cu Adevărul Divin.”

Acestea au fost clarificate mai departe…

Când pătrundeţi adânc în interior şi permiteţi Adevărului să vă pătrundă – când vă scufundaţi în Adevăr – acesta va aduce situaţii în viaţa voastră care vor activa o dorinţă profundă de a fi şi de a exprima pe Cine Eşti.

“Această dorinţă creşte în intensitate.

“Ea activează… un proces natural. Am putea spune unul organic.

“Ceea ce se întâmplă de fapt este că: adevărul vostru personal începe să găsească puncte de convergenţă sau rezonanţă cu Adevărul Divin – cu Adevărul Profund despre Cine Eşti.”

Saint-Germain a indicat că există un principiu de fizică spirituală care are loc aici. Şi iată cum l-a descris:

Adevărul are o rezonanţă. O vibraţie, dacă vreţi. Şi de fiecare dată când vă exprimaţi dorinţa de a spune Adevărul, de a încorpora Adevărul, dorinţa voastră iniţiază un proces de antrenare.”

Ce înseamnă antrenare?

[Aceasta] înseamnă că adevărurile voastre personale care au o anumită rată vibratorie sau rezonanţă vor începe să cadă sub influenţa mai puternică a Adevărului Divin – a Adevărului Înalt despre Cine Eşti. Şi sub această influenţă, adevărurile voastre personale vor evolua spre reprezentări acurate, precise ale Adevărului Divin.”

Este ca şi efectul lovirii unui diapazon în apropierea altuia. Vibraţia unuia va cauza vibraţia şi în celălalt.

Aşadar, când alegeţi să vă orientaţi experienţele către Cea Mai Înaltă Viziune a Adevărului pe care v-o puteţi imagina pentru voi, atunci această dorinţă aduce în mod natural tot ceea ce consideraţi a fi personal adevărat într-o aliniere mai mare cu Adevărul Despre Tine.

“Cu alte cuvinte, credinţele voastre care sunt aliniate cu Adevărul vor fi intensificate. Şi acestea vor evolua în Expresii Mai Înalte. Dacă însă, credinţele proprii nu sunt aliniate cu Adevărul Despre Sine, atunci această antrenare nu se produce. Şi vă va fi evident că vă minţiţi singuri, că vă amăgiţi pe voi, despre Voi.”

Cum să te proclamezi pe Tine?

Participanţii l-au întrebat pe Saint-Germain cum să proclameze Noul Sine, care este armonizat cu Sufletul. Acesta a răspuns cu candoarea sa tipică.

Este chiar foarte simplu. Tot ceea ce este nevoie să faceţi este să doriţi să proclamaţi Adevărul Despre Sine.”

După care a elaborat pe marginea acestui răspuns.

Adevărul creşte de la sine. Acesta are o viaţă a sa. Este viaţa ta.
“La fel cum o sămânţă doarme adânc în pământ, aşteptând să crească; la fel şi Adevărul stă prezent în interiorul vostru, gata să fie trezit. Tot ceea ce vi se cere este să aveţi dorinţa să îl exprimaţi. Iar Adevărul începe apoi să crească din interiorul vostru.

Voi puteţi întârzia acest proces... Însă nu puteţi să îl opriţi. Adevărul Despre Sine este inevitabil. El va fi revelat. Este natural, este spontan şi inevitabil. Dorinţa voastră de a accepta acest Adevăr activează şi accelerează un proces natural de descoperire de Sine – de proclamarea Sinelui.”

Proclamarea Sinelui în faţa Lumii

Spre sfârşitul atelierului, Saint-Germain a reiterat că atunci când îţi proclamezi Adevărul, alegi de fapt să te contopeşti cu Sufletul tău şi să încorporezi Noul Sine. Şi pe măsură ce faci acest lucru, Adevărul Despre Tine va începe să pătrundă experienţele tale zilnice.

Oamenii vor începe să vă vadă cu alţi ochi.

“Aceştia vor percepe, poate că nu în mod conştient, că v-aţi schimbat şi că acum sunteţi într-o rezonanţă mai mare cu Adevărul vostru. Unii vor reacţiona cu frică. Ei vor judeca acest lucru ca fiind nepotrivit, pentru că nu se potriveşte în categoria lor de experienţe.

Însă vă rog să înţelegi că lipsa fricii în a îmbrăţişa Adevărul Despre Sine este ceea de ce le este frică.

Dacă nu vă mai amăgiţi pe voi, despre Voi, cum vor putea oare să continuie pe acelaşi drum? Cum vor putea justifica laşitatea lor în faţa curajului vostru?

Însă lipsa voastră de frică îi va ajuta să îşi vadă percepţiile greşite, dacă veţi permite acest lucru.”

Conform lui Saint-Germain, vei reuşi să îi asişti pe alţii folosind acelaşi principiu al rezonanţei care îţi aliniază adevărurile tale personale cu Adevărul Divin.

Când îmbrăţişaţi fără frică Adevărul Despre Sine – când alegeţi cu curaj să vă contopiţi cu Sufletul vostru în această viaţă şi aici, pe Pământ, atunci veţi începe să îi influenţaţi pe cei din jurul vostru prin exemplul care sunteţi. Dorinţa voastră de a face acest lucru va crea o rezonanţă... în jurul vostru care oferă această posibilitate şi altora.

Ei vor percepe Adevărul Despre Sine, în mod conştient sau inconştient şi vor începe să se întrebe dacă acest Adevăr ar putea fi şi al lor.

Unii vor răspunde deschis. Alţii se vor închide de frică. Aceasta să nu vă intereseze. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să îmbrăţişaţi Adevărul. Fiţi acest Adevăr, trăiţi-l şi exprimaţi-l.

Nu este nevoie de nimic mai mult.”

Armonie, Adevăr şi Noul Sine

Proclamând Adevărul Despre Tine va crea armonie cu Divinitatea ta care se va extinde în viaţa de zi cu zi. Vei simţi la început un calm interior care, în final se va întinde spre exterior, oferindu-ţi posibilitatea să trăieşti în pace cu tot şi cu toţi din jurul tău.

Saint-Germain nu a prezentat totuşi, aceasta ca pe o soluţie utopică pentru relaţiile umane.

A trăi în Adevăr creează... armonia pentru voi.

“Iată cum funcţionează.

“În viaţa voastră se va extinde o armonie mai mare în acele părţi care sunt deja bine ancorate în Adevăr. Însă lucrurile care nu sunt aliniate cu Adevărul vor deveni încordate şi vor începe să se descompună. Poate veţi percepe la început acest lucru ca şi conflict. Însă aduceţi-vă aminte că vă aflaţi într-un proces. Este procesul de armonizare prin conflict.

Când Adevărul intră în viaţa voastră, acesta creează într-adevăr conflicte cu tot ceea ce este lipsit de adevăr. Şi îl goneşte. Dorinţa voastră de a coopera în acest proces, mai degrabă decât să vă luptaţi cu el, va face ca totul să fie mai uşor.”

Saint-Germain a continuat spunând că dacă te opui acestui proces, agăţându-te de neadevărurile despre tine atunci, în mod natural conflictele tale cu tine însuţi şi cu ceilalţi vor fi prelungite. Vei petrece chiar mai mult timp încercând să treci dincolo de dificultăţi pentru a ajunge în acel loc al armoniei.

Păşind în Noul Sine

Saint-Germain a încheiat atelierul răspunzând întrebării –
Cum să păşim în Noul Sine, în această Viaţă Nouă? - oferind nişte veşti încurajatoare.

Primul vostru pas este să vă aliniaţi cu Adevărul Despre Sine. Cheamaţi-l la voi. Şi apoi fiţi gata să vă contopiţi cu Sufletul vostru atunci când acesta va răspunde chemării voastre.

Şi vorbind de adevăr, aşa cum am făcut-o până acum... Adevărul este că voi aţi făcut deja acest pas!

Acceptaţi doar acest lucru! Şi permiteţi ca această contopire cu Sufletul Voastru să aibă loc. Pe măsură ce o veţi face, experienţele voastre vă vor ghida mai departe în a explora Adevărul Despre Sine.”

Şi cu acestea, Saint-Germain a mulţumit tuturor celor prezenţi şi i-a încurajat în dorinţa de a păşi în Noul Sine.

Aveţi încredere, fiţi pregătiţi să continuaţi şi fiţi fără frică! Sunteţi iubiţi profund şi vă onorăm. Vă mulţumesc. Eu Sunt Saint-Germain.”

Saint-Germain ne-a oferit multe informaţii pe care le vom include într-o carte pe care o numim “The New You, New Relationships, and the New Society” - “Noul Sine, Noile Relaţii şi Noua Societate”.

Dacă te-ai bucurat de acest material, vom explora mai departe tema “Noilor Relaţii” în al doilea atelier online cu Saint-Germain, care va avea loc sâmbătă, 17 mai 2008. Pentru a participa sau pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa
mahlimay@yahoo.com Mulţumim!

Alexandra şi Dan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ şi Joy and Clarity International™ oferă mesaje transmise prin channeling, ateliere şi seminarii publice, pentru a ne ajuta să ne eliberăm de limitări şi pentru a ne ajuta să ne extindem conştiinţa umană.

Acest articol poate fi distribuit gratuit, cu condiţia să nu fie modificat sau editat sub nici o formă. Comercializarea de către alte părţi necesită acordul explicit în scris al deţinătorilor drepturilor de autor, Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack. Dacă reproduceţi acest material, vă rugăm includeţi numele autorilor şi adăugaţi la material, următorul link: www.joyandclarity.com

Pentru mai multe informaţii despre sesiuni private şi evenimente, vă rugăm vizitaţi http://joyandclarity.blogspot.com

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Drepturi de autor © 2008 Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack