Wednesday, January 16, 2008

"Uusi Tehtävä, Osa II" - Saint Germainia ja Kryonia kanavoinut


Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
16.1.2008
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.


Rakkaat ystäväni, katsokaa kokemuksianne kuluneella viikolla ja irrottakaa tunteenne niistä. Nähkää teissä kasvanut luottamus, itselle antamanne lepo sekä löytämänne hiljaisuus, mielenrauha ja hyväksyminen.

Viime viikon aikana oli päiviä, jolloin hoiditte elämänne kaikkia yksityiskohtia ja samaan aikaan onnistuitte saamaan riittävästi lepoa. Tämän tehdäksenne loitte tilan "jonnekin ajan ulkopuolelle", missä saatoitte laajentaa energioitanne.

Nämä kokemukset, joita annoitte itsellenne viime viikolla, olivat rakennuspalikoita, tiiliä jotka auttoivat teitä luomaan vankan perustan tähän uuteen maailmaan. Mutta tämäkin kuva on pysähtynyt, sillä tässä uudessa perustassa tapahtuu myös liikettä.

Kuvitelkaa, että olette nousseet aallolle ja tämä aalto tukee ja kannattelee teitä vedessä. Se kasvaa, ja pian huomaatte, miten jatketaan liikkumista sen mukana.

Kiinnittäkää nyt huomiota. Katsokaa aallon kasvamista. Huomatkaa, että olette sen harjalla. Seuraavina päivinä löydätte itsenne tämän aallon korkeimmalta kohdalta. Tässä korkeudessa alatte tuntea tarvetta toimia.

Älkää pelätkö. Tällä kertaa se on erilaista, kuin mitä olette aiemmin tienneet. Tästä eteenpäin noustessanne aallolle, ratsastamisen ilo jatkuu. Teitä ei heitetä, työnnetä tai upoteta veteen, kun aalto paiskautuu rantaan. Sen sijaan teistä tuntuu oikein hyvältä, kun jatkatte sen mukana kulkemista.

Kehotan teitä kuvittelemaan jäävänne tämän aallon harjalle. Kuvitelkaa itsenne ajamassa aallonharjalla. Tuntekaa itsenne, kun pidätte näkökulmanne näissä korkeuksissa. Tietäkää, että voitte ylläpitää tämän liikkeen niin kauan, kuin haluatte.

Tuo lepoaika, aika jolloin ette tehneet yhtään mitään ja nuo pitkät hiljaiset hetket, jotka saivat teidät luulemaan olevanne kyllästynyt - tämä kaikki tarvittiin uuden aallon luomiseen. Tämä on uudenlainen aalto ja uudenlainen kokemus. Tämä on itsensä ylläpitävä aalto. Sillä on jatkuvuutta. Se ei ole vain surffaajan aalto: sellainen joka kasvattaa voimaa, sitten huipentuu ja lopulta laskee. Tämä aalto kestää.

Siis… ole läsnä, kiinnitä huomioita, ole tietoinen ja valmiina toimintaan!

Rehellisesti, liike ja tämä laajentuminen on jo alkanut. Sinun on vain sallittava energioiden ilmentyä, sallia aallon kantaa sinua ulkopuolisten vaikutusten häiritsemättä.

Polttopisteesi on syntynyt uudelleen hiljaisuudesta, levosta ja ajasta, jonka olet viettänyt tekemättä yhtään mitään - tästä ajasta, jolloin olit tympääntynyt tai jopa apaattinen.

Olet nyt keskittynyt kuin lasersäde ja tämä uusi polttopisteesi liittyy uudenlaiseen osallistumiseen ihmiskokemukseen. Tämä on uusi tehtävä, jonka olet ottanut itsellesi. Tämä tehtävä on sinun ja vain sinun, ja siihen liittyy koko elämäsi.

Mutta muistakaa tämä: ei ole mitään missiota. Kerron tämän teille vielä kerran muistuttaakseni asiasta, jotta te ette taas etsisi tarkoitusta itsenne ulkopuolelta ja olisi taas kerran hämmentynyt.

Hengitetäänpä nyt yhdessä. Hengittäkää ja tuntekaa. Tuntekaa uusi polttopisteenne. Tuntekaa, mihin olette menossa ja mihin olette osallistumassa. Kenties aistitte jotain, kenties ette. Mutta älkää huolestuko. Sillä ei todellakaan ole merkitystä.

Tärkein asia teille nyt on hengittää ja tuntea. Tällä tavalla saatte kaiken sen tiedon, mitä sielunne pitää tarkoituksenmukaisena uuden polttopisteenne kehittämiselle. Pysähtykää nyt hetkeksi hengittämään…

Mitä tunnet? Tunnetko, että sielusi on sulautunut yhteen ihmissinun kanssa? Että ne ovat täydellisessä yhteistyössä, säkenöivässä tanssissa? Tämä yhteensulautuminen sallii uuden sinun tulla esiin vanhasta. Se on eräänlainen purkautuminen, eikö vain?

Ajattele tulivuorta. Tulivuoren tarkoitus ei ole tuho, vaan uudistaminen. Tulivuori muokkaa uudelleen väsynyttä maaperää ja tekee korkeita vuoria sinne, missä kaikki oli tasaista ja monotonista ennen.

Miten voin selittää tämän? Tunnetko eron menneisyyteen verrattuna? Olet nyt tilassa, missä olet läsnä, ja siinä se. Siinä se!

Olet lentävä raketti, joka tutkii kosmosta, mutta eri tavalla. Kun lennät, ilmennät lentoa ja nautit siitä, kun se ilmentyy edessäsi. Sinua ei häiritä. Aluksessa ei ole tietokoneita, jotka kääntävät huomiosi. Mikään ei laske liikerataa tai pidä sinua kurssissa kaukaista määränpäätä kohti. Tämä ei ole lineaarinen tai tavoitejohtoinen prosessi.

Sen sijaan olet oman ilosi, oman elämännautintosi sinkoamalla lennolla. Jokainen liike eteenpäin lennollasi ja jokainen matkallasi ottama askel ovat täydellistä luottamusta siihen, kuka olet. Tiedät koko olemuksellasi - ei vain kolmen ulottuvuuden mielelläsi - että tämä on omaa luomustasi. Ja tiedät koko olemuksellasi, että näin teet sen.

Hengitetäänpä nyt taas yhdessä. Hengittäkää syvään. Älkää pakottako mitään. Älkää tarkoittako mitään.

Kysytte minulta: "Milloin ryhdyn toimeen ja mitä siihen liittyy?" Rakkaat ystäväni, energioilla on luonnollinen kulkunsa, joka on aivan niiden oma, ja tässä kulussa on täydellinen aika toiminnalle. Se lähestyy nopeasti, se tulee lähemmäs. Miksi? Koska aivan samalla tavalla, kuin ette voi estää ruusun tai liljan kasvukiertoa - siemenestä taimeksi, kukasta hedelmäksi ja hedelmästä taas siemeneksi - ette voi pysäyttää energiaa, joka kehittyy kohti aktiivista ilmaisumuotoa.

Miten tiedätte, milloin toimia? Tunnette tuon hetken kuin yllytyksenä. Kuten sanoin aiemmin, kyse on välittömästi lähestyvästä hetkestä. Se on kuin virtsarakko, joka käskee teitä menemään vessaan. Ajatteletteko te sitä? Vai onko teillä vain sisäinen tunne siitä, milloin on aika toimia?

No, myös toiminnan aika uudessa tehtävässänne, uudessa polttopisteessänne paljastetaan teille. Se paljastetaan teille jokaiselle - ei silloin kun olette valmiita, vaan silloin, kun aika on oikea. Näettekö tämän eron?

Tiedätte selvästi, milloin tuo hetki on koittanut. Ja tiedätte sen ilmestyessä, mitä tehdä. Toimiminen nyt, ennen kuin kaikki on valmisteltu - vaikka tuntisittekin olevanne valmis - antaa vain merkityksettömiä tai odottamattomia tuloksia. Vaatiiko kahdeksan kuukauden ikäinen vauva kohdussa saavansa syntyä vai odottaako se kärsivällisesti laskettua aikaa?

Hyväksykää asiat sellaisina, kuin ne ovat. Olkaa kärsivällisiä itsenne suhteen. Tällä tavalla ette odota hämmentyneenä kysellen itseltänne: "Milloin se tapahtuu? Mitä se on?" Ettekä myöskään järkyty sitten, kun ON aika toimia. Sen sijaan toimitte spontaanisti ja vaivattomalla tavalla, koska tällainen toiminta on luonnollista tulosta kehittyvistä energioista, energioiden kehittymisestä.

Miten tämä eroaa siitä tavasta, jolla olette toimineet menneisyydessä? Ennen kaikkea, ette luo draamaa sen ympärille, ympäristönne ei häiritse teitä ja polttopisteenne on selvästi omassa kokemuksessanne, siinä mitä tunnette. Tähän te kaikki olette menossa. Tähän on menossa jokainen tietoinen olento, joka päättää matkustaa teidän laillanne.

Samalla tavalla kuin olette oppineet luottamaan elämänkokemuksiinne, opitte myös ryhtymään toimiin, jotka laajentavat kokemuksianne elämästä. Aivan samalla tavalla kuin itseä ei voi erottaa luottamuksesta, kuin halu toimia ei ole enää erillään toiminnasta eikä halu laajentua ole erillään itse laajentumisesta.

Olette tulleet pisteeseen, jossa voitte yhdistää sydämenne halun sen todelliseen kokemiseen - on kyse sitten halusta toimia, laajentua, selkeytyä tai mitä tahansa muuta valitsemaanne.

Miksi tämä on mahdollista? Koska aika ja paikka sellaisina, kuin te ne tunnette, romahtavat. Voitteko hyväksyä tämän ja jatkaa asian kanssa? Olette tuomassa tämän nyt uuteen kokemukseen. Kyse ei ole jostain vielä tulossa olevasta. Se on tässä ja nyt. Se on jo osa energeettistä kokemustanne.

Olkaa siis rauhallisia. Kaikki tapahtuu niin, kuin pitäisikin. Kaikki virtaa hyvin luonnostaan. Ja muistakaa, että se varmuus, joka teillä on tästä, tulee siitä kommunikoinnista, joka äskettäin muodostettiin sielunne ja ihmisitsenne välille, kommunikoinnista jossa saitte uuden tehtävän.

Kyllä, kuulen teidän edelleen kysyvän: "Mikä on uusi tehtäväni?"

Luota vain intuitioosi, luota siihen missä olet, ole iloinen ja anna kaiken tulla esiin.

Olen Adamus St. Germain.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

Copyright © 2008 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack